Vesti i nastani
 
 
 
 
 

Промоција на книгата Битолската богословија „Свети Јован Богослов“ (1922-1941) (01.12.2014 11:10)

Во четврток, на 27 ноември 2014 година, на Православниот богословски факултет „Свети Климент Охридски“ се одржа промоција на книгата Битолската богословија „Свети Јован Богослов“ (1922-1941) од м-р Билјана Петковска.