Vesti i nastani
 
 
 
 
 

Донирајте за храмот Св. Константин и Елена во Скопје (09.12.2014 17:38)

 

 

Фондацијата „Св Константин и Елена“ ги повикува граѓаните кои сакаат да донираат за доизградба на храмот Св. Константин и Елена во центарот на Скопје тоа ќе можат да го сторат на следните жиро-сметки:


1. НЛБ Тутунска Банка АД Скопје
210-0678437201 -89

2. Стопанска Банка АД Скопје:

200002805641960


3. Комерцијална Банка АД Скопје
300-0000034174-43

4. Уни Банка:
240080103134402

5. Халк Банка
270067843720196

6. Прокредит Банка:
380700090401165

7. Стопанска Банка АД Битола:
500000000960327

Донација може да се изврши и на следниот број тел. број 143143 од сите мобилни оператори.