Vesti i nastani
 
 
 
 
 

„Православен молитвеник“ - бесплатна Андроид апликација (06.01.2015 13:01)

Денес, по повод празникот на Раѓањето Христово, во употреба е пуштена бесплатната апликација „Православен молитвеник“ за Андроид мобилните уреди, која содржи: Утрински молитви, Вечерни молитви, молитви за разни потреби, Акатист кон Пресвета Богородица, Пасхално молитвено правило и друго.