Vesti i nastani
 
 
 
 
 

Прием во резиденцијата на Архиепископот г.г. Стефан (10.01.2015 12:46)

На 09.01.2015 по повод именденот, Архиепископот г.г. Стефан во присуство на Митрополитот Брегалнички г. Иларион и Епископот хераклејски г. Климент, ги прими во својата резиденција на свечен ручек гостите:  Претседателот на Р. Македонија г. Ѓорге Иванов, Претседателот на Владата на Р. М. г. Никола Груевски и Претседателот на Собранието на Р. М. г. Трајко Вељаноски.

 

Извор: Скопска епархија