Vesti i nastani
 
 
 
 
 

МПЦ-ОА донираше помош за поплавените региони (10.02.2015 10:56)

Со благослов на Неговото Блаженство, Архиепископот охридски и македонски г. г. Стефан, од името на Македонската православна црква - Охридска архиепископија, во поплавените региони, Штипско-кочанскиот и Битолско-прилепскиот, беше донирана хуманитарна помош.