Vesti i nastani
 
 
 
 
 

Венчавка во црквата на Рождество на Пресвета Богородица (23.01.2005)

Архиепископот Охридски и Македонски г.г. Стефан денес ги обедини во Светата Тајна Брак рабите Божји Здравко и Љубица. Венчавката беше извршена во црквата на Рождеството на Пресвета Богородица во с. Дражево.