Vesti i nastani
 
 
 
 
 

Прием во Македонската архиепископија во Скопје (17.07.2015 16:15)

Неговото Блаженство, Архиепископот Охридски и Македонски г. г. Стефан, во Македонската архиепископија во Скопје, ги прими семејствата на загинатите бранители во безбедносната акција во Куманово, при што од името на Македонската православна црква им подели одредена материјална помош.

Нека им е вечен споменот!