Vesti i nastani
 
 
 
 
 

„Православен календар“ – нова верзија на Андроид апликацијата за 2017 година (20.01.2017 21:42)

Од денес достапна е новата обновена верзија на апликацијата „Православен календар“ за 2017 година, во издание на манастирот „Воведение на Пресвета Богородица Елеуса“, Велјуса, која е надградена со тропари и кондаци за сите поголеми празници.