Vesti i nastani
 
 
 
 
 

Струмица (04.03.2005)

 

Денес при Медицинскиот центар во Струмица беше отворен Центарот за ментално здравје. На свеченото отварање присуствуваа Премиерот на Владата на Република Македонија, г-динот Владо Бучковски, министерот за здравство, г-динот Владо Димов и Струмичкиот Митрополит г. Наум.