Vesti i nastani
 
 
 
 
 

Водоча (06.03.2005)

 

Претставници на Италијанската Aмбасада во Р. Македонија, меѓу кои шефот на визниот сектор Giovanni Grillo, заменикот шеф на Мисија Maurizio Antonini, и  директорот на италијанскиот институт за надворешна трговија Gianzarlo Rocchelli, денес го посетија женскиот манастир на Св. великомаченик Леонтиј во Водоча. Во срдечна атмосфера гостите ги прими Струмичкиот Митрополит г. Наум.