Vesti i nastani
 
 
 
 
 

Архиепископот охридски и македонски г.г. Стефан оствари средба со директорот на КПУ „Скопје“, г. Есад Рахиќ (31.01.2020 22:30)

На 31.01.2020 година, Архиепископот охридски и македонски г.г. Стефан, во својот кабинет оствари средба со директорот на КПУ „Скопје“, г. Есад Рахиќ.

На средбата беше разговарано за досегашната соработка меѓу двете институции, во рамките на мисијата на МПЦ–ОА во затворите, и за унапредување на истата преку разни проекти.