Vesti i nastani
 
 
 
 
 

Средба со државниот правобранител (27.04.2021 14:30)

Денес, на 27.04.2021 година, Неговото Блаженство, Архиепископот Охридски и Македонски г.г. Стефан, оствари средба со Државниот правобранител г. Фехми Стафа. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Извор: Скопска епархија