Vesti i nastani
 
 
 
 
 

Премиерот на Владата на Р. Македонија го посети манастирот во Водоча (09.09.2005)

 

Денес премиерот на Владата на Р. Македонија, г-дин Владо Бучковски заедно со градоначалникот на градот Струмица г-дин Зоран Заев, пратениците во Собранието на Република Македонија (од Струмица) и директорот на Царинската управа г-дин Илија Илоски го посетија манастирот на Свети Леонтиј во Водоча, кадешто ги пречека Митрополитот Струмички г. Наум.