Москва
 
 
 
 
 

Москва (25.04.2006)

 

Во понеделникот од Светлата седмица, Неговата Светост, рускиот Патријарх Алексиј II отслужи Божествена Литургија во патријаршискиот во успенскиот соборен храм во Московски Кремљ.

 

 

                               

 

 

 

 

                     

 

Извор: www.patriarhia.ru