Неговата Светост, српскиот Патријарх Павле е пуштен од болница
 
 
 
 
 

Неговата Светост, српскиот Патријарх Павле е пуштен од болница (06.05.2006)

 

Поглаварот на Српската Православна Црква, Неговата Светост Патријархот Павле вчера беше пуштен од болницата при Воено-медицинската академија во Белград, каде што беше примен на лекување во средината на месецот април. Како што соопштува српска телевизиска станица, по медицинскиот третман во воената болница, Патријархот се чувствува добро.

 

известува: Патриархиа.ру