Inside Orthodoxy
 
 
 
 
 

Inside Orthodoxy (10.05.2007)

На интернет може да се сретнат повеќе интересни видео клипови со православна содржина. Ви ги препорачуваме следните линкови:

 

Житие на свети Нектариј Егински низ фотографии

 

Манастирот Филотеј на Света Гора

 

Манастирот на света Екатерина на Синајската Гора

 

Хор „Свети Јован Дамаскин“, Сирија