Здравствената состојба на Грчкиот архиепископ Христодул е влошена
 
 
 
 
 

Здравствената состојба на Грчкиот архиепископ Христодул е влошена (04.07.2007)

Здравстената состојба на Грчкиот Архиепископ Христодул кој веќе три недели се наоѓа во една од болниците во Атина, е влошена, така што тој повторно е вратен на одделението за интензивна нега.

 

извор: Патриархиа.Ру

 

 

Да се помолиме сите за Архиепископот Христодул.

 

Редакцијата на сајтот на МПЦ