Се очекува посета на Романскиот патријарх Даниел на Грчкиот архиепископ Христодул
 
 
 
 
 

Се очекува посета на Романскиот патријарх Даниел на Грчкиот архиепископ Христодул (18.12.2007)

 

 

Се очекува Романскиот патријарх Даниел наскоро да престојува во Грција со цел да го посети Грчкиот архиепископ  Христодул и лично да се запознае со неговата здравствена состојба. Романскиот патријарх лично ќе му ги пренесе молитвените желби на романскиот народ за негово брзо оздравување.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Извор: Romfea