Извештај за здравствената состојба на Грчкиот архиепископ
 
 
 
 
 

Извештај за здравствената состојба на Грчкиот архиепископ (15.01.2008)

Вечерва беше објавен лекарскиот извештај потпишан од осум лекари коишто го лекуваат Грчкиот архиепископот Христодул во неговата резиденција. Во извештајот се наведува дека е забележано влошување на клиничката состојба на Архиепископот на Атина и на цела Грција г. Христодул кое се пројавува со нагло опаѓање на неговите сили.

 

Извор: Romfea.gr

 

 

P.S. Господ нека му помогне...!