Погреб на Грчкиот Архиепископ
 
 
 
 
 

Погреб на Грчкиот Архиепископ (31.01.2008)

Денес, во Атина со најголеми државни и црковни почести беше погребан блаженоупокоениот грчки Архиепископ Христодул.

Бог да го прости!