Фотографски материјал од опелото и погребот на поглаварот на Руската Православна Црква
 
 
 
 
 

Фотографски материјал од опелото и погребот на поглаварот на Руската Православна Црква (09.12.2008)

 

           

 

                                            

 

            

 

         

 

                                                           

 

Фото: Патриархиа.ру