Христос се роди!
 
 
 
 
 

Христос се роди! (12.01.2009)

1. Тропар на Рождество Христово   (руски)

2. Кондак на Рождество Христово   (грчки)
3. Кондак на Рождество Христово   (романски)
4. Тропар на Рождество Христово   (македонски)
5. Кондак на Рождество Христово   (македонски)