Емисија за Света Гора на американската ТВ мрежа CBS
 
 
 
 
 

Емисија за Света Гора на американската ТВ мрежа CBS (17.05.2011)

За првпат после 30 години на една телевизиска екипа ѝ е дозволено да снима на Света Гора сцени од секојдневието на светогорските монаси.

 

Прв дел 

 

Втор дел 

 

Додаток 1

 

Додаток 2 

 

Додаток 3

 

Додаток 4

 

Додаток 5