450 бебиња крстени во Грузија
 
 
 
 
 

450 бебиња крстени во Грузија (01.10.2011)

Во четвртокот, на 29 септември, околу 450 бебиња примија Света Тајна Крштение во Грузиската Православна Црква, во соборниот храм посветен на Света Троица во Тбилиси .

 

                                           

 

       

 

               

 

 

Извор: photoblog.msnbc.msn.com