Видео: Рускиот Патријарх Кирил во посета на тешко заболените и напуштените деца во манастирското сиропиталиште во Украина
 
 
 
 
 

Видео: Рускиот Патријарх Кирил во посета на тешко заболените и напуштените деца во манастирското сиропиталиште во Украина (12.10.2011)