Рускиот Патријарх го посети Кикскиот манастир на Кипар
 
 
 
 
 

Рускиот Патријарх го посети Кикскиот манастир на Кипар (11.06.2012 15:50)

На 10 јуни 2012 г. Неговата Светост Московскиот Патријарх и на цела Русија Кирил, во рамки на официјалната посета на Кипарската Православна Црква, го посети машкиот Кикски манастир.