Документарен филм за Ватопедскиот манастир на Света Гора
 
 
 
 
 

Документарен филм за Ватопедскиот манастир на Света Гора (17.08.2012 15:13)

За историјата, послушанијата, секојдневниот живот, уставот, подвизите и богослужбите во Ватопедскиот манастир на Света Гора, раскажува игуменот на манастирот, архимандрит Ефрем.