Филм за Старец Паисиј Светогорец
 
 
 
 
 

Филм за Старец Паисиј Светогорец (19.11.2012 16:38)

Премиерата на филмот за преподобен старец Паисиј Светогорец, одржана во Москва, на 5 ноември, привлече толку голем број луѓе, што мораа да се одржат три проекции на филмот.