Деца се молат во запалената црква „Св. Ѓорѓи“
 
 
 
 
 

Деца се молат во запалената црква „Св. Ѓорѓи“ (15.08.2013 17:07)

Две деца од училиште во египетскиот град Сохаг, стојат и се молат во рушевините од црквата  „Свети Ѓорѓи“, откако таа беше опожарена од поддржувачи на Муслиманското братство.

Извор: denesen.mk